Регистрация Восстановление пароля
В корзине нет товаров
Просмотреть корзину

Ми знаємо, як продовжити літо!

Чи знаєте Ви про серію «Теплі історії»?

Це унікальна серія книг різних авторів, оповідання яких окутають Вас ковдрою із сонячних променів та надихнуть вірити у те, що в кожного з нас живе маленьке внутрішнє сонце, яке створює неймовірне тепло в будь-яку пору року.

Хочете посеред року опинитись на морі та послухати шепіт хвиль – розгорніть «Теплі історії до кави» чи «Теплі історії до шоколаду» Надійки Гербіш – і Ви враз перенесетесь у дивовижні мандри, серед яких зустрінете й моря.

  

А як щодо мрійництва в горах? Саме в горах відчуваєш неосяжність світу та хочеться витати в хмарах… До «сьомого неба», де сонце світить найяскравіше, Вас неодмінно донесе кохання. Почерпніть цього солодкого почуття із ліричних замальовок та оповідань різних авторів, які представленні у збірках «Теплі історії про дива, коханих та рідних» та «Теплі історії про кохання».

  

 Що може нагадувати краще про літо, як не смаколики, заготовлені у літню пору? І як тут обійтись без смачного варення чи джему, приготованого літніми сонячними днями! А чи знайдеться серед Ваших баночок трояндове варення? Якщо ж ні – спробуйте «Трояндовий джем» Тетяни Белімової – збірку різних творів, об’єднаних теплотою та добротою.

  

Якщо ж закортить трішки літніх краєвидів, неповторних відтінків почуттів та легкого гумору – пориньте сторінками «Теплих історій про радість і сум» Міли Іванцової. Твори авторки – «терапевтична проза», від якої на душі стає легше.

Любите літні дні проводити за містом та насолоджуватись природою? А якщо добавити сімейний затишок та щастя жінки, схоже на клаптикову ковдру з різноманітних історій, то можна перенестись у дивовижний світ «Теплих історій з корицею» Юлії Смаль. Хоч зимовий настрій є й центральним у повісті, проте тепло слів розтоплює сніг враз!

 А якщо Вам до душі проводити літні дні в кав’ярнях незнайомих міст або ж насолоджуватись літніми вечорами робочих днів – згадайте про свої уподобання за книгою «Жменька слів» Слави Світової. Книга для доброго настрою неодмінно навіє солодкі спомини про літечко.

Все ще не вірите, що літо можливе в будь-яку пору року? Нехай книги перенесуть Вас у літню ідилію!

Комментарии

К этой статье еще нет комментариев. Вы можете быть первым!

Чтобы оставить отзыв под своим логином, войдите или зарегистрируйтесь.